KUPNJA STANA - PRILIKA ZA ENERGETSKU OBNOVU

10.09.2017.

Ukoliko kupujete stan subvenciran od APN-a, prava je prilika da u prve četiri godine odvojite nešto novca za energetsku obnovu vašeg novog stana. Sretnici koji uspiju ostvariti subvenciju od države te umanje ratu za pola u prve četiri godine, troškove obnove neće ni osjetiti a uštedom energije vrlo brzo će se uštedjeti i na novcu za režije.

S obzirom da će većina kupljenih stanova biti u starim (starijim) zgradama, prava je prilika za energetsku obnovu stana. Prije kupnje novog namještaja moguće je uvesti podno grijanje ili dotrajale radijatore zamijeniti novima. Kako biste uživali u punom komforu, sustav grijanja je potrebno pravilno dimenzionirati i projektirati za što Vam stojimo na usluzi. Također, ukoliko u stanu postoje stari plinski bojleri s vidljivim plamenom (atmosferski bojleri koji uzimaju zrak iz prostora), potrebno ih je što prije zamijeniti novima i sanirati dimnjak, ne samo zbog uštede energije već i zbog vlastite sigurnosti.

Ukoliko trebate projekt sustava grijanja i sanacije dimnjaka, proračun sustava hlađenja, ili želite da pregledamo vaš sustav kako bismo Vam dali savjet, svakako nam se obratite.

Ako još niste aplicirali za sredstva, čujemo da još nije kasno. Poziv možete vidjeti na sljedećem linku.